Als opleider kunt u gebruik maken van de diensten van Lems VWI. De ervaring en expertise in het opleidingsvak zijn inzetbaar voor uw organisatie. Er zijn verschillende opties voor samenwerking.

Inhuur voor geaccrediteerde opleidingen.

Voor de opleidingen van IPAF, BMWT en Tüv Nederland kan eenvoudig geregeld worden dat u een onafhankelijk werkende instructeur inzet die de benodigde accreditaties heeft.

Inhuur voor uw eigen opleidingen.

Als u eigen lesmateriaal en examinering hanteert kan in overleg worden gekozen voor de door u gewenste uitvoering van de opleiding.

Toevoegen van nieuwe kwalificaties aan uw opleidingsaanbod.

U bent opleider maar heeft de kwalificaties Hoogwerker, Heftruck of Verreiker nog niet in uw programma? Lems VWI helpt u aan de implementatie van deze kwalificaties en zorgt voor de uitvoering daarvan.

Onafhankelijk opleiden en examineren.

Door de wijzigingen in het SOG-stelsel kan het nodig zijn om uw kandidaten door een andere partij te laten opleiden als u zelf de examinering verzorgt. Neem contact op om hiervoor de mogelijkheden te bekijken.

Kortom, zoekt u een ervaren docent voor uw hoogwerker-, heftruck of verreikeropleiding, neem dan contact op via de contactpagina.