Lems VWI werkt samen met gerenommeerde instanties waarmee de kwaliteit van uw certificering gewaarborgd is. Klik op het getoonde logo om de website van de betreffende instantie te bezoeken.


IPAF

Lid IPAF logo

Een internationale federatie van hoogwerkerfabrikanten en verhuurders die zich inzet voor het profesioneel en veilig gebruik van hoogwerkers. Het IPAF opleidingsprogramma voor de bediening van mobiele hoogwerkers is als enige door de TÜV gecertificeerd conform de ISO norm 18878. Kandidaten die succesvol een IPAF opleiding hebben doorlopen  ontvangen een PAL Card (Powered Access License) en certificaat als bewijs van gedegen en internationaal gerespecteerde training. Er zijn cursussen voor bedieners (operators), maar ook voor leidinggevenden die uitvoerend personeel moeten aansturen. Het theoriedeel van de opleiding kan ook via e-learning worden gevolgd.

Tüv Nederland

Als onderdeel van de Tüv Nord Groep fungeert in Nederland ook de Tüv Academy. Deze faciliteert o.a. persoonscertificeringen voor mensen in allerlei technische en uitvoerende functies. Tevens zijn er gebruikerstrainingen ontwikkeld voor hoogwerker, verreiker en heftruck met bijbehorend bedienerscertificaat.

BMWT

BMWT is een brancheorganisatie van importeurs en fabrikanten van bouwmachines, magazijninrichtingen, wegenbouwmachines en transportmaterieel. BMWT-Keur verzorgt periodieke keuringen van dit materieel en de bedienerstrainingen worden beheerd door BMWT-Train. Met Lems VWI kunt u opleiding en certificering aanvragen voor het Veilig Werken met de Hoogwerker, met de Heftruck, met de Verreiker, of voor het Veilig Verplaatsen van Lasten (bijv. Bovenloopkraan)

PBNA
PBNA

Groot landelijk examencentrum dat naast VCA examens ook alle SOG kwalificaties examineert.