Lems Veilig Werken Instructiesx Home      Opleidingen      Fotopagina     Referenties     Contactx
   

De IPAF opleiding voor managers:

Naast de opleidingen voor de bedieners van hoogwerkers biedt IPAF ook een cursus voor personen in uw organisatie die zich bezighouden met de aansturing van medewerkers en hun werkzaamheden. Te denken valt aan: planners, werkvoorbereiders, veiligheidsverantwoordelijken, HR-medewerkers, maar ook de voorman op de bouwplaats. De cursus gaat o.a. in op de onderwerpen wet- en regelgeving, keuze van het type hoogwerker, gebruik van valbeveiliging, supervisie en verantwoordelijkheden. Klik hier voor het promofilmpje van IPAF voor managers.

De cursus kan met name effectief als incompany-training worden verzorgd. Neem contact op voor een op maat aanbieding.

Opleidingen

hw gif ht gif hijs gif

 

 

De opleidingen worden bij voorkeur op uw eigen locatie verzorgd. Als dit niet mogelijk is dan kunnen wij u een geschikte locatie voorstellen.

Certificering

Lems VWI werkt samen met gerenommeerde instanties waarmee de kwaliteit van uw certificering gewaarborgd is. Klik op het logo onderaan de pagina om de website van de betreffende instantie te bezoeken.

  • IPAF: Een internationale federatie van hoogwerkerfabrikanten en verhuurders die zich inzet voor het profesioneel en veilig gebruik van hoogwerkers. Het IPAF opleidingsprogramma voor de bediening van mobiele hoogwerkers is als enige door de TÜV gecertificeerd conform de ISO norm 18878. Kandidaten die succesvol een IPAF opleiding hebben doorlopen  ontvangen een PAL Card (Powered Access License) en certificaat als bewijs van gedegen en internationaal gerespecteerde training.

  • Tüv Nederland: Als onderdeel van de Tüv Nord Groep fungeert in Nederland ook de Tüv Academy. Deze verzorgt o.a. persoonscertificeringen voor mensen in allerlei technische en uitvoerende functies.

  • PBNA: Groot landelijk examencentrum dat naast VCA examens ook alle SOG kwalificaties examineert.

  • BMWT: BMWT is een brancheorganisatie van importeurs en/of fabrikanten van bouwmachines, magazijninrichtingen, wegenbouwmachines en transportmaterieel. Naast o.a. het verzorgen van periodieke keuringen van dit materieel worden ook bedienerstrainingen gefaciliteerd door BMWT-Train. BMWT-Cert functioneert eveneens als een van de exameninstellingen voor de zgn. SOG-examinering.

  • VCA Examenbank: Uitvoerend orgaan van bedrijven die zich hebben verenigd in de VCA-Infra. Onder andere voor werkzaamheden in de petrochemische sector wordt de SSVV Opleidingen Gids gehanteerd waarin de voorwaarden zijn beschreven waaraan aannemers moeten voldoen. Alleen een SOG examen kan leiden tot een certificaat dat binnen deze sector wordt geaccepteerd.

 still 4w

 
        Lems VWI
        E: info@lems-vwi.nl
              T: 06 53 590 940